Loading posts...
 • Eric Coolen eert kunstwerk van Hans Wiesman

  Prachtige tekening in het Haarlems Dagblad van het kunstwerk van Hans Wiesman op het trappenhuis van de aula van de oude St. Petrus LTS die door BOP architecten wordt verbouwd tot appartementengebouw.   Naar het project  

 • In het Haarlems Dagblad

  Ontwerp van een bijzonder woningbouwplan voor de volgende generatie door BOP architecten.   Naar het project  

 • Transformatie bedrijfsgebouw

  De nieuwe huisvesting voor TVO groep is in aanbouw. Dit bestaande bedrijfspand wordt gerenoveerd, geïsoleerd en verduurzaamd en krijgt een hoogwaardige nieuw gevel met een hightech uitstraling.   Naar het project  

 • Nieuwe balie voor het CAE

  In de entreehal van het Training Center van CAE  is een nieuwe balie geplaatst. Het ontwerp van de balie en de hal door BOP architecten is zakelijk. Met een strak uiterlijk en met een hoogwaardig en moderne afwerking is de balie voorzien van alle technische hoogstandjes.

 • Bouw 36 appartementen in de aula in volle gang

  De constructie van de nieuwe vloeren voor de startersappartementen in de voormalige aula van de Haarlemse School zitten er bijna in.

 • Tuinkamer voor monumentale villa

  De vergunning is verleend voor de riante lichte tuinkamer met zwembad achter deze monumentale villa aan het Florapark.

 • Familiekeuken voor kok

  Voor het grote gezin hebben we een lichte leefkeuken ontworpen. Door het glasdak te knikken en lager te maken is voldaan aan de wens van de opdrachtgever om tijdens het koken nog naar buiten te kunnen kijken. Slanke stalen profielen met houten dilataties zorgen voor de industriële sfeer.    

 • Start verbouwing Hillegom

  Deze week is aannemersbedrijf Van der Worp begonnen met de werkzaamheden aan de Zuider Leidsevaart in Hillegom. Door het dak een meter te verhogen krijgt de woning genoeg volume om een extra verdieping te realiseren.

 • Publicatie MFA Wijzer – deel 2

  Na de publicatie van januari, is er in het aprilnummer van Schooldomein nogmaals aandacht besteed aan MFA Wijzer. In een interview is Nicole samen met Ruud Barnhoorn, de directeur van de Mgr. Huibersschool, ingegaan op de samenwerking tijdens het ontwerp en de bouw.

 • Start verbouwing Florapark

  Van de monumentale villa aan het Florapark waar jarenlang een bank in gehuisvest is geweest maken wij samen met aannemer van der Worp weer een royale eengezinswoning voorzien van alle hedendaagse gemakken. Onze uitdaging is het behoud van het monumentale karakter of het in ere herstellen met uit zicht de technologie van nu.