Loading posts...
 • Tiny House

  Voor een familie in een benedenwoning in Amsterdam wordt een Tiny House in Amsterdamse School stijl in de tuin geplaatst

 • De gevels van het hof worden zichtbaar

  Hier wil je toch wonen, op steenworp afstand van de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Het Haarlemse hofje NEW HARLEM  krijgt  vorm.

 • Welkom in de Engelandlaan

  Eindelijk is het zover, de entreehallen voor de bewoners van de flats aan de Engelandlaan zijn opgeleverd.

 • Vrij op het water

  Hoe heerlijk vrij voel je je in deze tijd als je woont op het water. We zijn druk bezig met het ontwerp en de omgevingsvergunning aanvraag voor de complete verbouwing van een sterk vervallen woonboot aan het Spaarne. De gevels maken we van gedifferentieerde geprofileerde staalplaten.    

 • Blijf zoveel mogelijk thuis!

  Dat is het advies van de overheid in deze rare Corona tijd. We eten, leren en werken thuis met zijn allen aan de keukentafel en met wat improvisatie gaat dat best voor een tijdje. Maar om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken, ook na deze tijd, hebben wij een HUIS TUIN KANTOOR ontworpen.  …

 • Entreehallen in uitvoering

  Tijdens de uitvoering wordt de impact van de nieuwe hoge entree hallen al duidelijk.

 • Bewonerspresentatie Amstelveen

  In nauwe samenwerking met woningcorporatie Eigen Haard en de bewonerscommissies hebben wij de nieuwe entree hallen ontworpen voor vier wooncomplexen in Amstelveen. Afgelopen donderdag was de presentatie van het Definitief Ontwerp in wijkcentrum Alleman. Het werd door de bewoners  zeer enthousiast ontvangen. We kregen zelfs applaus.

 • Grande Opening VoedselMarkt

  De transformatie van VoedselBank naar VoedselMarkt is afgerond. Met veel plezier hebben wij het ontwerp gemaakt en de omgevingsvergunning verzorgd voor de verbouwing van de panden aan de Lutmastraat in Amsterdam. Binnen één jaar van eerste schets tot oplevering dankzij de inzet van 400 vrijwilligers, diverse sponsoren, aannemer Hecon en Stadsdeel Zuid.  

 • De fundering ligt klaar voor New Harlem

  Er kan gebouwd worden, de fundering is gelegd voor het Haarlemse Hofje met 60 startersappartementen door BOP architecten ontworpen in opdracht van Hoorne Vastgoed. Het zijn appartementen in het middeldure huursegment.

 • De SLOF in Beverwijk

  We hebben samen met Van Assema Bouw hard gewerkt aan de verbouwing van De SLOF in Beverwijk. Op deze lichte nieuwe locatie biljarten de Ouderen van Beverwijk en komen de cliënten van Socius samen met de bezoekers van het Centrum voor Jeugd en Gezin en het consultatiebureau. De opening is in januari 2020.