Expertise

BOP architecten is specialist in transformeren van vastgoed en bestaat uit een team van ervaren ontwerpers. Wij leveren advies en ontwerp op maat en staan voor architectonische kwaliteit en een duurzaam ontwerp.

Onze drijfveer is het ontwerpen van ruimtes waar mensen comfortabeler werken, leven en leren.

Daarbij denken we duurzaam door functioneel te bouwen en gebouwen zo goed als mogelijk energieneutraal te maken.

Door verschillende disciplines binnen een project te combineren zijn wij in staat om een totaalproject af te leveren en ontstaat er samenhang tussen verschillende schaalgebieden, binnen en buiten.

Voor specifieke expertise werken wij samen met vertrouwde externe adviseurs.

Haalbaarheidsstudie

De eerste stap is vaak een studie naar de haalbaarheid of mogelijkheden tot verbouw. Hergebruik is een snelle en efficiënte manier om zonder hoge kosten de mogelijkheden en kans van slagen van uw initiatief vast te stellen.

Nieuwbouw

Bij BOP architecten kunt u terecht voor een grote diversiteit aan ontwerpen voor particuliere of projectmatige bouw van woningen, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed, met name in de zorg en het onderwijs.

Het is onze kracht om elk programma van eisen te vertalen in een specifiek concept en een passend ontwerp waarbij wij ons als architect concentreren op de gebruiker.

Herbestemming

Door met een frisse blik te focussen op wat er mogelijk is, zijn we in staat om bestaande gebouwen te transformeren tot spraakmakende resultaten. Ons streven is om circulair te bouwen door bestaande gebouwen een nieuw leven te geven en door gezonde en herbruikbare materialen toe te passen. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om u ook bij restauratie van monumentale gebouwen professioneel te begeleiden.

Interieur

BOP architecten ziet het als een uitdaging om uw wensen te vertalen naar een inspirerende omgeving waar bewoners, werknemers of bezoekers zich behaaglijk voelen en waar de diverse materiaalkeuzes, de afwerking en het meubilair op elkaar zijn afgestemd.